Desperat? Verkligen inte.

Att klafsa runt i ett singelträsk när man egentligen inte har tid och när man faktiskt inte ens hittar i träsket och när man helst av allt bara längtar efter att MrPerfect ska ringa på dörren

Näe – varför då? augusti 26, 2007

Filed under: kroppsarbete — Christina @ 12:47 e m

Varför skulle jag vara desperat? Näe. Inte. 

Inte vara desperat för eller bry sig om att kroppen fan börjar dra söderut, att det hänger lite här och där för att elasticitet i huden är en bristvara och att det finns lite gäddhäng under armarna och en falukorv strax nedanför naveln.

Lugn och fin. Andas. Ut och spring. Eller powergå. Aldrig i livet att jag köper stavar bara. Jag går i så fall utan stavar. Med lite fixat hår och en lätt make-up. Ifall att man möter någon. Alltså, tänk om jag möter mannen i mitt liv på en promenad och han går förbi mig bara för att jag har kläder med kaffefläckar och frisyr som ser ut som svinto! Sådant får inte hända.

Min kropp ska fan vara i form. Inte att jag lägger av med att släpa mig till gymet. Lite småsnygg och lite fixad måste jag vara bara. Samma strategi här. Tänk om drömmannen sitter på en cykel och jag går förbi i ett moln av unkna dofter. Risken att han sitter där är relativt liten dock. Gymet jag går på har förmodligen superrabatter för pensionärer. För det är väldigt många sådana där. Och jag. Snygg och fixad. Vilken j*la tur dåra.  

Annonser
 

5 Responses to “Näe – varför då?”

 1. ica Says:

  Jag går på tok för ofta ut i flottigt hår, osminkad och i sunkiga kläder som inte passar nånstans. Betyder det att jag gett upp om den rätte? HJälp!

 2. Tricky Says:

  Japp jag kämpar också med allt fix och trix, igår kväll (lördag) var jag så innerligt trött på allt det så jag stannade hemma eftersom startsträckan kändes alldeles för lång.

 3. Athena Says:

  Jag tillhör samma lag som Ica. Och jag blir så trött på mig själv. Min bästa kompis är motsatsen. Hon skulle inte drömma om att gå ut osminkad. Inte ens till affären.

  Måste skärpa mig. För jag går hellre till Doktor plastik. För det går fortare….

 4. Filurlina Says:

  Jag har fått något slags fluff på magen som inte slutar dansa när jag slutar. Vad i h-vete är det??? ??? ??? Och jag som anser mig vara en sportig typ som tränar och är duktig.

  Stavar är för övrigt jäkligt bra! Jag och maken var nog de första under 25 (ja, så länge har vi haft stavar) som hade såna i spåren. Vi var nog de första under 75 också i och för sig…

 5. ms40plus Says:

  ica: Japp. Det är inte att helgardera 😉

  Tricky: Haha! Så blir det ibland. Soporna får stå inomhus tills man hinner fixa sig 😛

  Athena: Dr plast lockar onekligen …

  Filurlina: Fluff = falukorv. Sitter där för evigt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s