Desperat? Verkligen inte.

Att klafsa runt i ett singelträsk när man egentligen inte har tid och när man faktiskt inte ens hittar i träsket och när man helst av allt bara längtar efter att MrPerfect ska ringa på dörren

J*la sk*t metoder april 18, 2008

Filed under: singelträsket — Christina @ 7:11 f m
Tags: , , ,

Ett elakt mejl kommer från en av dejtingsajterna jag inte tänker betala en förmögenhet för att vara med på längre.

I mejlet står att en person skrivit ett personligt meddelande till mig på 18 ord! 18 ord! Yes, du läste rätt. Det här kan alltså betyda vändpunkten i mitt liv.

In på sidan och kollar in det köttben som sajten viftar rakt upp i nyllet på mig. 18 ord i ett personligt meddelande.

Klick på ”läs” och bums upp till sidan: ”För att kunna svara på kontaktförfrågan från en av dina matchningar måste du bli premiummedlem. Klicka här för att betala 1498 kronor.”

Never ever in a lifetime.

Så jag är jävligt smart istället. Nästan så att jag blir lite impad. Jag skriver i min profiltext en kryptisk avslutande textrad där jag nämner min mejladress.

HA!

Idag kommer mejl från sajten: ”Tyvärr kunde vi inte godkänna allt du skrivit i ”Om mig”. Anledningen
är att innehållet delvis strider mot våra allmänna affärsvillkor och därmed innebär brott mot dessa.”

Tänk då att det ligger 18 ord ute i sajberspejs och väntar på mig och jag kommer aldrig att läsa dom.

Du är så vacker och jag är så rik låt mig få bjuda på en w/e vid medelhavet  … kanske det står. Men wtf. Jag är ändå upptagen. Hinner inte åka. Sry.

Annonser
 

4 Responses to “J*la sk*t metoder”

 1. Turtlegirl Says:

  Vägra!
  Bra! Betala inte!
  Gillar inte såna sidor!

  Jag kör med gratisvarianten Kanske inte den bästa sidan men jag vet att man kan hitta pärlor där för det har jag gjort. Även om jag inte fick ha kvar pärlan så fanns det en sådan där på den sidan. Alldeles gratis *L*.
  Det var ju inte dajtingssidans ”fel” att det gick så sedan…

  Aloha!

 2. Pia Says:

  Läste ett tidigare inlägg om match.com, och tre prova på-dagar.. Var nyss med om en liknande grejj.. Medlemsskapet gick ut och helt plötsligt hade jag sju olästa mail.. Vad faan, dom jävlas med mig bara för att jag ska bli medlem igen. Kunde inte låta bli, utan klickade in mig på ”prova på dagarna” och insåg att jag fick betala, men så var det inte. jag fick knappa in mitt kortnr, men kunde avsluta prenumerationen direkt..Sååå.. Jag snikade till mig tre prova gratis dagar.. och fick läsa mina sju mail varav fyra var ifrån samma snubbe.. Ngn amerikan som uppenbarligen kopierade sitt brev och gjorde massutskick.. Guuuud vad utvald jag kände mig när jag fått fyra mail med exakt samma innehåll vid fyra olika tidpunkter. Dom andra tre bestod av -Tjena sötnos.. Vad gör du?? Kul grejjer..men ett var lite välformukerat, och shit.. Vad snygg han är..på bilden.. Läser presentationen, och yeees, kan vara ngt..Kommer till beskrivningen.. han är 154 cm… Jaa, jag vet.. Inte snällt alls, men det bara går inte…

 3. Tricky Says:

  Vi skulle ju kunna samarbeta lite, skicka meddelanden åt varann…*S*, nej jag skojar, gud orkar inte ens logga in trots att jag betalar. Ska ta tag i det och avsluta. Jag som inte har ngn bild får absolut inga mail om jag inte själv är aktiv och det är jag inte. Nu ska jag vara irl-aktiv istället ett tag.
  Som sagt lite variation skadar inte.

 4. Hehe, kommentaren om 154cm var bara så träffsäker. Och näe.. det går ju bara inte, hur elak man än känner sig. *skratt*

  För övrigt håller jag med irritationen över de jäkla fejksajterna som helt plötsligt försöker blåsa en på pengar. Våga vägra! 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s