Desperat? Verkligen inte.

Att klafsa runt i ett singelträsk när man egentligen inte har tid och när man faktiskt inte ens hittar i träsket och när man helst av allt bara längtar efter att MrPerfect ska ringa på dörren

helt galet! augusti 6, 2008

Filed under: Uncategorized — Christina @ 9:08 f m

En frigjord väninna med få talanger för att rodna tipsade mig om en dejtingsajt. Jag la upp min profil och fick 102 svar. Alltså – bara det kan ju göra att man tröttnar. Vem – VEM – har tid att gå igenom alla? Och VEM har möjlighet att hålla isär alla? Det krävs ett dataprogram för det här kära väninna. Ett logistikprogram. Så jag vet vem som säger vad till mig och vem jag säger vad till. Och framförallt varför.

Annonser
 

3 Responses to “helt galet!”

 1. Rosa Says:

  *suck*

  *SUCK*

  *DUBBELSUCK*

 2. Tricky Says:

  hahahaha….kan se dig framför mig !

 3. Frigjorda väninnan Says:

  Ja en excelfil kan vara användbar men medan du filar på den så kommer inboxen att växa med kvadraten på antal sekunder som förflyter, du har inte en chans.

  Se det som en underbar möjlighet till obegränsat med bekräftelse, vila i det, var annars behöver du bara trycka på en knapp och så haglar det erbjudanden som får dig att rodna och krypa under bordet.

  Och inte minst så kan man säkra upp dejten redan innan man går ut, ute kan man röja och ha kul utan att snegla över axeln efter nåt lämpligt ragg, allt blir mycket roligare så !


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s